Historie

MillPart er en dansk virksomhed, som blev grundlagt af Niels Jørgen Nielsen den 1. april 2001 i Skjern. Virksomheden opstod, fordi Niels Jørgen Nielsen med sine tolv års erfaring i hydraulikbranchen, så et stort behov for en virksomhed, som var leveringsdygtig i hydrauliske ventilblokke.

Da MillPart blev grundlagt, var det som spåntagende underleverandør af mange forskellige tekniske underkomponeneter. I dag beskæftiger vi os udeklukkende med vores kernekompetance: Bearbejdning af hydraulikrelaterede produkter, herunder hydraulikblokke.

MillPart udviklede sig hurtigt fra at være et enkeltmandsfirma med én enkelt maskine, til at blive en travl arbejdsplads for stadig flere medarbejdere. I slutningen at 2006 flyttede MillPart derfor ind i nybyggede og større lokaler i erhvervsparken i Skjern med god plads til såvel flere medarbejdere som maskiner.

MillPart har været igennem en rivende udvikling og er i dag en travl arbejdsplads med knap 50 medarbejdere. Vore produkter er efterspurgte, ordremængden vokser stadig stigende, og vi får hele tiden nye kunder til.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel, fik vi i sommeren 2008 fordoblet vores antal af kvadratmetre. MillParts produktionsareal er i dag på ca. 4.000 m2, hvorfra vi eksportere hydraulikrelaterede produkter til 10 forskellige lande fordelt på fire kontinenter.

top