CNC Operatør søges

Vi har travlt Vi søger derfor en effektiv og stabil CNC operatør til vores produktionsafdeling. Arbejdstiden er mandag-onsdag fra 7:00 til 19:00.

Stabil og effektiv operatør Din primære opgave vil være betjening af FMS anlæg, med tilhørende 6 CNC bearbejdningscentre. Herunder skal du foretage afgratning og kontrol af bearbejdede emner, samt sikre løbende måling af kritiske mål/tolerancer. Endvidere skal du sikre en korrekt produktionsregistrering i vores ERP system (NAV).
En god og dygtig kollega Du er en erfaren industrioperatør, som løser sine opgaver på en stabil og god måde. Det er en fordel, hvis du har erfaring som CNC-operatør – men ikke et krav. Brugerkendskab til IT er også at foretrække. Endvidere er du samarbejdsorienteret, positiv, imødekommende og i godt humør.
Vi tilbyder Et interessant og ”åbent” job i en mindre organisation, som konstant stræber efter at blive bedre, dygtigere og mere effektiv. Vi har et godt arbejdsmiljø med stor åbenhed, en flad organisation og en god tone, hvor vi både stiller krav til hinanden og hjælper hinanden. Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med aftalt timeløn, pensionsordning, sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som skal sendes til Hans-Henrik Hansen, Indkøb og Logistikchef på hh@millpart.dk (gerne i vedhæftet PDF-format). Spørgsmål til stillingen kan også stiles til ovenstående per e-mail eller opkald til 2999 1447.

top